Happy ForeVer

Happy ForeVer

Saturday, April 16, 2011

inas & her Mr bieber

video inas and lagu justin bieber-ha3x
walaupun kurang paham tapi ok ler asal dia gembira-he3x

Saturday, April 9, 2011

good old day-year to gossip



- my b'day cake-
me, laila, diana & abun
penang 2011

ohhhhhhhhh, dah lama gile x memblog! nasib ada lagi blog akuni-padahal sokmo aku bukak, aku baca, aku gelak2, aku nak tulis tapi tu la idea takde tapi nekad aku-moment aku sambut hari tua aku tahunni aku nak continue balik YES- umur aku dah genap ke 23 tahun-hu3x (alamak betul ker ni?) sambutan tahunni-paling simple paling mengharukan, penuh beremosi, menyentuh perasaan, penuh kesyukuran, penuh dugaan & cabaran etc- tapi itulah-apa pun jua aku tetap BERSYUKUR sebab tuhan masih panjangkan usia aku tuk bersama2 org2 yang aku SAYANGI dalam hidup aku.
DOA
"TUHAN YG MAHA MENDENGAR LAGI MAHA MENGETAHUI tiada apa yg aku pinta darimu Tuhan, kau tenangkan lah hati ku, kau permudahkan lah urusan hidupku, kau berkati hidup dan perjalanan hidupku,kau gembirakan la hati & jiwaku YA ALLAH, apa jua yang kau tentukan untuk ku, aku redha YA ALLAH kerana ku tahu, apa jua yang kau tentukan walaupun PAHIT untuk ku telan, BERAT bahuku memikul, tapi aku percaya itulah YANG TERBAIK untukku kerna KAU masih menyayangi diriku INSAN KERDIL di sisi Mu YA ALLAH"

so disebabkan aku ni mmg x reti nak menulis-so aku naik muat ("upload") gambo2 tuk moment2 yg bila aku KENANG cukup membuatkan aku TERSENYUM!