Happy ForeVer

Happy ForeVer

Thursday, July 14, 2016

salam lebaran 2016

assalam semua,

Dah berhabuk rupanye blog den ni
kebetulan pulak bila tgk last post adalah "lebaran 2015"
maka sedang elok lah ni kalau den update sekarang sempena lebaran 2016
apa pun banyak perubahan tuk lebaran 2016 ni antaranya:

1. den ada baby baru born on 5/6 
2. puasa lansung x dapat
3. beraya dalam pantang (till now belum habis pantang)
4. jadi authorized stockist tuk ariani x ctdk, so boleh la follow our insta at ariani_nrmsignature
5. jadi authorized dealer for dalila handsocks, boleh follow insta at lemaribhaju
6. jadi personal shopper tuk butik creacion by dato ctdk
7. berpindah umah lagi... ha ha

so tahun 2016 boleh dikatakan tahun saya membzkan diri dgn bisness sebab nak share  all beautiful and lovely things with you guys. tahun ni gak paling serabut sebab nak settlekan perihal rumah macam repair rumah, renovate umah etc etc


apa pun walaupun den x dpt beraya tahunni, den tetap tak lupa tuk prepare baju raya sedondon dgn family ye.

so salam lebaran dari saya dan maaf zahir batin
kalau saya mmg malas nak update blog ni, kita jumpa lebaran 2017 pulak ye. ha ha




No comments:

Post a Comment

sharing ideas