Happy ForeVer

Happy ForeVer

Monday, May 18, 2015

lemari bhaju... the celebrity-label

assalam semua

my virtual butik "lemari bhaju" akhirnya berjaya ditubuhkan dgn vision mewujudkan platform untuk our celebrities-label hijabs

so the tagline is "extremely funtabulous" 
where aku terjemahkan jadi "extremely desired and fun"
so the most desired person now is "all the celebrities" yang aku fokus lebih to those yang "berhijrah"
alhamdullillah
so my label image is "sneak peek" he he
mengintai those celebrities and the most extremely desired hijabista!

since then mula lah aku jadi "stalker" nak grab all the desired hijabs collection
few days ni jugak aku asyik meng "search" peluang tuk jadi vendor boutique
almaklum ni jer lah caranye utk aku yg full time kerja ni tuk berniaga
nak cari tapak / lesen / sewa tempat mmg tidak "berdaya" lagi
cari punye cari bermula dgn butik maizura ciwawa di taman sri pulai perdana 2



kini menambah lagi lubuk baru
insha allah kalau takde aral melintang, lemari bhaju melebar sayap ke perak, penang, kedah and negeri sembilan

twin heaven boutique & cafe
seremban

p/s owner butik ada anak twin tau tu yg bubuh as "twin heaven"

alhamdulillah berkat sokongan kawan-kawan, lemari bhaju dah ada few celebrity collections especially i.e naelofar hijab and zeta en rawdah


naelofar hijab


new collection


noah by suri & seth

we all dah menbuat survey dgn few celebrity hijab i.e emma maembong, liuney natasha and few more tapi we all lum finalise lagi
insha allah kalau collection menarik hati, we all proceed

lemari bhaju nak cater celebrity-label house pulak!😆😆😆
bukan apa, rasa seronok tgk para celebrity ni berhijrah
then i believe in them to bring out the wonderful quality in hijabista
after all it will tarnish their reputation and image

so sesapa berminat nak bisness label "naelofar hijab", "noah" and "zeta en rawdah" insha allah lemari bhaju akan cuba "supply stocks" tuk anda semua
anything you may wassap / telegram me at 019349728

hijabista untuk semua!!!




1 comment:

  1. hebat!!! sentiasa menyokong walau belum mampu nak beli..

    ReplyDelete

sharing ideas